هزینه ساخت ویلا به روش ال اس اف
با توجه به جزئیات و مشخصات فنی مرتبط به پروژه اصولاً در ساخت ویلا ۴۰ آیتم در قیمت تأثیرگذار است. اما در حالت کلی با توجه به نوع ساخت ویلا هزینه تعیین میگردد.
- انجام پروژه تا اتمام ساخت سازه
- انجام پروژه تا اتمام مرحله سفت کاری
- انجام پروژه به صورت صفر تا صد پروژه
انجام پروژه تا اتمام ساخت سازه:
با توجه به تعداد طبقات و دهانهها برآورد وزنی سازه انجام میشود و طبق برآورد هزینه به کارفرما اعلام میگردد.
انجام پروژه تا اتمام مرحله سفت کاری:
در بحث نازک کاری اجرای سازه، عایقها و پوششها، تأسیسات برق و تأسیسات مکانیکی در مرحله لوله کشیها و سیم کشیها و .. انجام میشود. بتنه و نقاشی و کاشی و سرامیک و درب و پنجره انجام نمیشود و قیمت با توجه به نوع متریال اولیه برای زیرسازی اعلام میشود.
انجام پروژه به صورت صفر تا صد پروژه:
در این نوع پروژه تمام مراحل ساخت از صفر تا صد پروژه کامل اجرا میشود و کار به کارفرما زمانی تحویل داده میشود که به صورت کامل زمان بهرهبرداری و استفاده از ساختمان است. در اینحا قیمت به صورت کامل و با توجه به تمام جزئیات حتی درب و پنجره و شیری که استفاده شده است محاسبه میشود.
انواع سازه ساخت ویلا
ساخت ویلا با سازه بتنی:
به صورت یک چهاچوب یا اسکلت بتنی است و در آن از بتن آرمه که شامل سیمان، ماسه، شن و فولاد و کاشت میلگرد است استفاده میشود. سازه بتنی برای یک عمر معین طر احی میشوند و اصولاً عمر طراحی این سازههای بتنی ۵۰ تا ۶۰ سال است و بعد از گذشت این زمان سازه تحلیل میرود و هنگام وقوع زلزله عملکرد سازه پایین میآید.
ساخت ویلا با سازه فلزی
اسکلت فلزی در مقایسه با اسکلت بتنی وزن کمتری را به ساختمان متحمل میکند و برای ساخت بناهای بلند مناسب است. اسکلت فلزی معایبی دارند که میتوان به عدم مقاومت در برابر آتش سوزی و حرارت بالا، افزایش هزینه نگهداری از سازه به دلیل عدم مقاومت در برابر شرایط جوی مثل نم و رطوبت و زنگ زدگی، امکان جوشکاری نامناسب سازه و مقاومت کم و غیر اصولی سازه و عدم محاسبه دقیق هزینه ساخت توسط کارفرما اشاره کرد.
ساخت ویلا با سازه چوبی
یکی دیگر از سازهها اسکلت چوبی ساختمان است که در آمریکای شمالی، استرالیا و شمال اروپا به دلیل شراط آب وهوایی از آن استفاده میشود. از معایب سازههای چوبی مقاومت کم آن در مقابل آتش سوزی، طوفان و بلایای طبیعی میتوان نام برد.
ساخت ویلا باسازه LSF
- پیشرفت تکنولوژی در صنعت ساختمان باعث پدیدار شدن مبحثی به نام Light Steel Frame یا قاب فولادی سبک شده است که با نام اختصاری LSF نیز شناخته میشود. برتریهای ساخت ویلا با اسکلت قاب فولادی سازه سبک الاساف نسبت به ساختمانی با اسکلت فولاد گرم، بتن، سازه چوبی و یا مصالح بنایی رایج، بسیار زیاد است. امروزه هر کسی که حتی مختصر اطلاعاتی در ارتباط با مبحث سازه ال اس اف داشته باشد و به دنبال ساخت ویلا باشد بدون استثنا کار خود را با این سازه پیش میبرد.
- سبکی وزن : ساخت ویلا با سازه LSF به دلیل وزن کم سازه باعث صرفهجویی در مصرف مصالح، سرعت بالای تولید و اجرا، سهولت در مونتاژ و نصب، حمل و جابجایی آسان قطعات، افزایش ایمنی هنگام ساخت، کاهش ریسک اشتباهات طراحی و تولید حین اجرا، امکان ساخت و اجرا در مکانها و محیطهای گوناگون و امکان ساخت به صورت اضافه طبقه (اضافه اشکوب) روی همه بناها حتی ساختمان ویلاهای قدیمی میشود.
- افزایش میزان بنای مفید : ساخت ویلا با سازه ال اس اف به جهت کاهش ضخامت دیوارها فضای مفید داخلی ساختمان، به میزان ۹ الی ۱۲ نسبت به سازه سنتی افزایش مییابد.
- سرعت بالای اجرای سازه : ساخت ویلا با سازه ال اس اف با سرعت بالاتری تولید و انجام میشود. سرعت بسیار بالا در ساخت ساختمان به این شیوه است که به دلیل استفاده از مواد ساخت خشک سرعت ساخت بالا رفته و امکان ساخت هر نوع ویلایی را در کمتر از ۹۰ روز به شما میدهد.
- پیش ساختگی و تولید انبوه سازه ال اس اف : از ویژگیهای روش ساخت ال اس اف امکان طراحی با استفاده از CAD/cam بوده که به واسطه استفاده از سیستمهای نرمافزاری نوین زمان طراحی و تولید به حداقل رسیده و امکان تولید انبوه به هر میزان را در کمترین زمان ممکن فراهم و در زمینه اجرا به دلیل عدم نیاز به فونداسیون سنگین و زمان پایین اجرا امکان ساخت تیپهای انبوه را به سادگی به ما میدهد.
- کاهش نیروی زلزله : ساخت ویلا با سازه ال اس اف وزن سازه را در حدود ۲۵%-۳۰% سازههای معمول میکند، و به همین دلیل میزان نیروی زلزله بسیار کمتری به آن وارد میشود.
- مقاومت در برابر خوردگی، پوسیدگی و جانوران موذی : ساخت ویلا با ورق فولادی با پوشش گالوانیزه گرم، در برابر حشرات و جوندگان نفوذناپذیر بوده و از آنجایی که دارای قابلیت جذب رطوبت نیست، زمینه مناسب برای رشد کپک و انگلهای زیان بار در آن وجود ندارد. همچنین پوشش کافی فلز روی Zinc، قطعات را در برابر خوردگی و زنگزدگیهای نمکی، اسیدی و … بسیار مقاوم میکند. از طرف دیگر عدم جذب رطوبت مانع مشکلاتی مثل اعوجاج، انقباض و پیچخوردگی قطعات و صدای جیرجیر کف، شکم دادگی دیوارها و ترک درای وال که معمولاً در سازههای چوبی رخ میدهد، خواهد شد.
- نسبت بالای مقاومت به وزن عضو : ساخت ویلا با سازه ال اس اف با پروفیل گالوانیزه انجام میشود. وزن هر متر از یک پروفیل گالوانیزه سرد نورد شده با توجه به ضخامت اندک آن بسیار کم و به نسبت مقاومت آن در جهتها و بارهای گوناگون به تناسب بسیار خوب است. ضمن آنکه سبک بودن قطعات حمل و جابجایی در هنگام تولید، مونتاژ و نصب سازه ویلا را بسیار آسان و کم هزینهتر میکند.
- متریالی غیر آتشزا و ناسوختنی : ساخت ویلا با سازه LSF سبب استفاده از فولاد به عنوان یک ماده غیر آتشزا میشود و در نتیجه هنگام آتشسوزی فولاد به عنوان سوخت عمل نکرده و دود مواد سمی نیز منتشر نمیکند.
- قابلیت بازیافت : در سیستم ال اس اف (LSF) تمامی قطعات به صورت پیچی اجرا میشوند و بازیافت، مونتاز مجدد و انتقال آنها به آسانی امکانپذیر میباشد.
- کاهش مصرف انرژی : در سازه ال اس اف (LSF) به دلیل عایقبندی مناسب، تبادل انرژی و در نتیجه هزینه به طرز قابل توجهی کاهش مییابد.
- عدم نیاز به فوندانسیون حجیم: ساخت ویلا با سازهLSF به دلیل سبکی سازه الاساف و تقسیم بارهای وارده به وسیله دیوارهای باربر که در طول نسبتاً زیاد این دیوارها اعمال میگردد، موجب عدم نیاز به فونداسیونهای حجیم معمول در سازههای دیگر، میگردد.
- عدم تاخیر ناشی از آب و هوا در سازه سبک ال اس اف : ساخت ویلا با سازه سبک ال اس اف به دلیل تولید در کارخانه بدون توجه به شرایط آب و هوا انجام می شود و در شرایط اب و هوایی عملیات مونتاز و نصب متوقف نمی گردد.