قیمت ال اس اف 1403
کاربران بسیاری در مورد هزینه و قیمت سازه ال اس اف (LSF) در سال 1403 و ساخت بناهای ال اس اف سوال داشتند که برای این مبحث، ابتدا به برخی از نکات می پردازیم.
همانطور که می دانید سازه پیش ساخته ال اس اف که سازه سبک وزن محسوب می شود، بر اساس طراحی معماری اولیه ،در محل کارخانه از ورق های گالوانیزه تولید و برش داده می شود.
ال اس اف های برش خورده در محل ساختمان با استفاده از(بولتها پیچ های سر مته ای ، و سایر اتصالات) نصب می شوند و پنل های ال اس افی را تشکیل می دهند. این سازه ها نسبت به سایر سازه های موجود مقاومت بسیار بالایی در برابر زلزله دارند.
هزینه ساخت بنای معمولی
بد نیست توجه کنید که برای احداث یک واحد ساختمانی (به عنوان مثال یک ویلا) به صورت نرمال چند ماه زمان لازم است. خرید مصالح ساختمانی تشکیل دهنده اسکلت اصلی همچون آجر، ماسه، سیمان، لوله ،گچ، میل گرد و… نیاز است. از طرفی با تامین کالاهایی چون شیرآلات، درب و پنجره و لوازم الکتریکی ایزوگام و صدها هزینه هنگفت دیگر مواجه هستید.
موارد قید شده تنها بخشی از هزینه هایی است که می بایست برای احداث بنای خود صرف کنید .درکنار تمامی آنها هزینه های برقکار کارگر نگهبان لوله کش و راننده و … را نیز در نظر داشته باشید.
قیمت مناسب سازه ال اس اف LSF
با یک حساب سرانگشتی می توان دریافت که با ساختمان های ال اس اف LSF به علت سرعت بالای ساخت و سهولت نصب آن ها، زمان بسیاری جهت احداث یک واحد مسکونی صرف می شود. لازم بذکر است بگوییم که قیمت سازه ال اس اف (LSF) جهت ویلاهای مدرن و لوکس بطور متوسط حدودی و براساس قیمت روز می باشد.
هزینه ی تمام شده ی سازه ال اس اف LSF
به طور میانگین در یک ساختمان دو طبقه با ارتفاع کل ۶ الی ۶.۵ متر (سقف تخت یا شیروانی یا کتیبه ای و با بزرگترین دهنه ی ۵ الی ۶ متر) به ازای هر متر مربع زیر بنا حدود ۳۰ کیلو گرم ورق گالوانیزه مصرف میشود هزینه های سازه ال اس اف به شرح زیر میباشد.
هزینه های هر متر مربع سازه LSF در سال 1403 چیزی بین 3.300 میلیون تومان تا 4.300 میلیون تومان می باشد.
تمامی هزینه های بالا به صورت تقریبی می باشد. جهت مشاوره قیمت و برآورد هزینه ساختب با سازه LSF می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
سازه ال اس اف که نام دیگر آن ساختار اسکلت سبک می باشد نمونهای از سازه است که در ساخت آن قطعات به وسیله پیچ و مهره به هم متصل میشود.
اگر بخواهیم مقایسهای بین سازه های ال اس اف و بتنی انجام دهیم لازم به ذکر است که بدانید در سازه ال اس اف تمامی دیوار های جانبی به همراه تیغه های پارتیشن همزمان با نصب سازه اجرا میشود.
همچنین در این نوع سازه ها برخلاف نمونه بتنی نیازی به اجرای وال پست نیست. از مزایای خوب این سازه ها این است که بدون اینکه خسارتی به آن وارد شود در هر زمان میتوانید اسکلت آن را جابهجا کنید و به مکانی دیگر ببرید و در صورت تغییر چیدمان میتوان از قطعات گالوانیزه استفاده کنید.
در این مقاله قصد داریم درباره قیمت سازه ال اس اف به همراه کاربرد های آن صحبت کنیم.
کاربردهای سازه ال اس اف LSF
- برای ساخت مجموعه های آموزشی و تفریحی، سازه LSF استفاده می شود.
- در ساخت نیم طبقه فضاهایی که ارتفاع زیادی دارند، این سازه می تواند کارایی بالایی از خود نشان دهد.
- اگر فردی قصد داشته باشد یک طبقه به پشت بام اضافه کند، می تواند از خواص و مزیت های این نوع سازه استفاده کند.
- منازل مسکونی که نهایتا تا 5 طبقه اجازه ساخت دارند، این نوع سازه زیاد به کار برده می شود.
- شهرک هایی که نیاز است در کوتاه ترین زمان ممکن ساخته شوند را با کمک این سازه احداث می کنند.
- به صورت یک قانون کلی باید توجه داشت در ساخت بناهایی که از نظر تعداد طبقات با محدودیت مواجه هستند، این سازه کاربرد بالایی دارد.
- یکی دیگر از جاهایی که سازه LSF کاربرد زیادی دارد، ساخت کارخانه ها یا کارگاه هایی است که به عنوان کارگاه صنعتی شناخته می شوند.
مزیت های سازه ال اس اف LSF
- مقاومت و سختی بالایی دارد.
- مقاومت بالا در برابر حوادثی مانند آتش سوزی، زلزله و همچنین حشرات موذی دارد.
- دارای وزن پایین و سبک
- قابلیت نصب سازه در آب و هواهای مختلف را دارد.
- نصب بسیار ساده و راحت با هزینه نصب پایین
- یکنواخت بودن تمام سطوح آن
- قابل بازیافت بودن تمام مصالح مصرفی
- سرعت بالا در نصب و اجرای آن وجود دارد.
- طول عمر و دوام بالایی دارد.
- انعطافپذیری بالایی دارد.
- مقاومت بالا در برابر خوردگی فیزیکی و شیمیایی
مراحل اجرای سازه ال اس اف LSF
1- مونتاژ سازه LSF
در این مرحله کارکنان با رعایت اصول ضروری و با توجه به نقشه هر قطعه ساختمانی( دیوار، خرپا، روف پنل و … ) نسبت به سرهم نمودن اجزای قطعه، اقدام نموده و هر عضو با استفاده از پیچ های مخصوص، به عضو دیگر متصل می نمایند تا قطعه مورد نظر کامل شود. سپس قطعه آماده را با ترتیب مشخصی در قطعه کناری گذاشته تا هنگام نصب در زمان لازم به خوبی در دسترس باشد.
2- نصب سازه LSF
با پایان مونتاژ تمامی قطعات، نصب سازه از روی نقشه نصب که بسیار شبیه با پلان معماری ساختمان است، از طبقه اول شرع می شود. ابتدا دیوار ها یک به یک در موقعیت خود قرار گرفته و به دیوار های کناری و متقاطع خود با پیچ های سربکس متصل می گردد.
3- تکمیل سازه
با اتمام نصب دیوار ها، مرحله اولیه کنترل هندسی ساختمان، شامل شاغول بودن اجزا، ریسمان بودن امتداد ها، گونیا بودن فضای داخلی و … انجام شده و سپس نصب خر پای بام یا تیر ریزی کف طبقه بالایی انجام می شود. با تکمیل نصب همه اجزا کنترل های هندسی مجدد صورت گرفته و این بار همزمان، سازه LSF به فوندانسیون یا دال بتنی ای که روی آن قرار گرفته با استفاده از رول بولت های مخصوص و در فواصل مناسب متصب می گردد.
4- کنترل نهایی
اخرین مرحله، تمامی اتصالات، کنترل شده و پیچ کاری، کامل می گردد. همچنین پیچ و مهره های ویژه در بام و بین طبقات نیز اجرا می خواهد شد.
گواهینامه ها و استاندارد های ال اس اف
استفاده از این سیستم ساختمان سازی در ایران، حدودا به یک دهه می رسد و دارای آیین نامه های نظام مهندسی و در کل، دارای گواهینامه و استاندارد های خاص خود می باشد.
استاندارد ها و آیین نامه ها:
- آمریکا: (ASD & LRED) AISI2005
- استرالیا و نیوزلند: AS/NZS
- انگلستان: BS 5990-8
- اروپا: ENV 1993-1-3 1996
- ایران: آیین نامه 2008
- مباحث مقررات طی ساختمان
- نشریه 612 و 613 مرکز تحقیقات ساختمان مسکن
گواهینامه ها:
- ISO 9001
- ISO14001
- مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن
تماس با ما
شماره دفتر : 02122448448
شماره فروش :09023737277
مرکز تماس : 1753-021
شماره پشتیبانی : 09124942628
آدرس دفتر : تهران خ پاسداران خ گل نبی پلاک ۴۰ واحد 201 کد پستی ۱۹۴۷۹۵۳۶۸۳
ساعت کاری : 8:30 الی 17
آدرس کارخانه : جاده قدیم قم پلیس راه حسن آباد کیلومتر ۵ جاده چرمشهر شهرک صنعتی بجین ری خیابان چهارم غربی پلاک 39 کد پستی ۱۸۳۵۱۹۱۷۱۹
info@pdpars.ir
info@lsf.ir
قیمت ال اس اف 1403
قیمت ال اس اف 1403
قیمت ال اس اف 1403
قیمت ال اس اف 1403
قیمت ال اس اف 1403
قیمت ال اس اف 1403
قیمت ال اس اف 1403
قیمت ال اس اف 1403
قیمت ال اس اف 1403
قیمت ال اس اف 1403
قیمت ال اس اف 1403
قیمت ال اس اف 1403
قیمت ال اس اف 1403
قیمت ال اس اف 1403