پروژه های ویلایی پیام دشت پارس
طراحی و ساخت ویلا
طراحی و ساخت ویلای مدرن LSF: برای عملیاتی شدن یک پروژه چون طراحی ویلا ، در کنار مطالعه ایده پرداختن به اصول اولیه طراحی از جمله نورپردازی، هندسه، الحاق و حذف حجم ها یا سطوح و خطوط، تناسبات به کاررفته، ریتم و تکرار موجود در بنا، عناصر تک و مجرد و عناصر تکراری از اهمیت بالایی برخوردار است .
هندسه دانشی قدیمی و کهن بوده و نزد نیاکان ما مقدس شمرده شده و تاریخی 7000 ساله دارد .
از دیگر اصولی که در طراحی ویلا مخصوصا طراحی ویلا مدرن همواره باید مورد توجه قرار داشته باشد .
همانا داشتن دانش و تجربه در چگونگی خلق فضای معماری است.
در روند طراحی و ساخت ویلا نیز همچون سایر پروژه های معماری مطالعه و بررسی مواردی چون شناسایی محیط، شرایط اقلیمی منطقه، تهیه اطلاعات و عکسبرداری از مکان مورد نظر و همچنین ارایه طرح های مقدماتی به کارفرما و تحویل نقشه های اجرایی به همراه جزییات آن برای پیمانکاران از مراحل اولیه اجرای ویلا می باشد .
در طراحی ویلا علاوه بر دانش معماری و ذوق و سلیقه، محیط مناسب و در نظرگرفتن خواسته های کارفرما و همچنین هواشناسی محیطی و اجتماعی و رفتاری باید مورد توجه قرار گیرد.
یک ویلای خوب باید با طبیعت اطراف خود همراهی کند و همیشه با آغوشی باز از ساکنین خود استقبال کرده و برای آنها خاطره ساز باشد.
از نکات قابل توجه در معماری ویلا که همواره باید مورد توجه قرار گیرد آشنایی با محیط و شرایط اقلیمی آن، جهت و شدت وزش باد، زاویه تابش خورشید، نوع بافت شهرسازی، آشنایی با قوانین وضع شده توسط شهرداری جهت ساخت و ساز ویلا و در نظر گرفتن تعداد کاربران ویلا (تعداد افرادی که قرار است در ویلا سکونت داشته باشند) حائز اهمیت می باشد.
تعریف ویلا و جایگاه آن در معماری
به خانه هایی ویلا گفته می شود که از چهار طرف باز بوده و دارای نما می باشد و غالبا در اطراف شهر ها و در مناطق خوش آب و هوا و همچنین مناطق ییلاقی ساخته می شود.
گاهی دیده می شود در برخی کشورها پیمانکاران به خواست کارفرما با رعایت اصول و قوانینی که مراجع مربوطه وضع کرده اند خانه های ویلایی خود را در داخل شهر محل سکونتشان احداث می کنند که به زیبایی و رشد و توصعه فضای سبز محیط اطراف خانه آنها نیز کمک می کند.
در بین پروژه های معماری، ویلا ها جایگاه خاصی بین طراحان ساختمان ها دارند چرا که برای طراحی پلان ویلا و در مرحله نقشه کشی ساختمان ویلا، دست باز تری داشته و می توانند حین ترسیم و طراحی نقشه از ذوق و سلیقه به همراه خلاقیت خود نیز بهره بیشتری ببرند، که در نتیجه طراحی ساختمان ویلا به لحاظ کمی وکیفی نسبت به ساختمان های شهری و مسکونی در همه زمینه ها (انتخاب المانها و عناصر مورد استفاده در طراحی) متنوع تر می باشد.
اصول طراحی ویلا
• انتخاب و بازدید از زمین مورد نظر برای ساخت ویلا و در نظر گرفتن جذابیت های بصری محیط
• طراحی نقشه و پلانی دقیق از ساختمان و تایید آن توسط کارشناس مربوطه
• توجه به خواست کارفرما و در نظر گرفتن اقامت دائمی و یا موقتی در ویلا
• دکوراسیون و معماری داخلی ویلا
• توجه و اجرای ضوابط و مقررات معماری
سبک معماری ویلا
یک انتخاب مناسب به عواملی چون عناصر و المانهای در نظر گرفته شده در طراحی و به طبع آن انتخاب و خرید مصالح لازم برای اجرای پروژه بستگی دارد.
در نظر گرفتن وضعیت آب و هوا، منطقه جغرافیایی، زاویه نورخورشید، جهت وزش باد، شرایط و موقعیت زمین، ویلاهای همسایگان و قوانین ساخت و ساز منطقه و سایر عوامل نیز در انتخاب سبک معماری موثر می باشند.
در ایران نیز تاریخچه ساخت ویلا به سالها قبل بر می گردد، در تعریف عام معمولاً به خانههایی که طراحی نمای ساختمان چهار طرف داشته یا سقف شیبدار داشته باشند خانههای ویلایی گفته میشود و در شمال ایران به خاطر اقلیم مرطوب و آب و هوای بارانی اکثر خانهها به صورت ویلایی ساخته میشوند.
البته امروزه با گسترش شهرها از تعداد ویلاها در مراکز شهرها کاسته شده و ساخت آن به اطراف و حومه آن انتقال یافته است.
انواع سبک ها در طراحی ویلا
• ویلا کلاسیک
•ویلا مدرن
•ویلا تلفیقی
نکات مهم و قابل توجه که باید در طراحی ویلا رعایت شود طراحی و ساخت ویلای مدرن LSF
تناسب بین فضاهای خارجی و دکوراسیون داخلی ویلا .
پیوستگی و هماهنگی در استفاده از رنگهای مورد استفاده در ویلا .
هماهنگی و همخوانی نمای ویلا در طراحی آن با مواردی چون مصالح و متریال ها، مدل های متنوع درب و پنجره و دیگر اجزای تشکیل دهنده ویلا به جهت زیبایی و جذابیت بیشتر.
استفاده بهینه و حداکثری از المانهای موجود در ساخت ویلا (فضای سبز، پارکینگ، فضای باغ، محوطه ویلا، استخر، آبنما، آلاچیق) که نقش بسیار مهمی در کل طراحی محوطه ویلا و زیبایی و راحتی ویلا خواهد داشت.
توپوگرافی، عوارض زمین، درختان و گیاهان شاخص، دسترسی ها، حدود زمین، عقب نشینی ها، ساختمان های همسایگی، بادهای غالب، قوانین و مقررات محدود کننده حاکم بر ساخت و ساز در منطقه، مشخص کردن زاویه تابش نور خورشید.
آشنایی با زمین و ترسیم نقشه آن در محوطه سازی ویلا
وجود یک نقشه خوب و کارا می تواند راهنمایی مناسب در مسیر طراحی و اجرای محوطه ویلا باشد. حدود زمین، ساختمان، درختان، گل ها و گیاهان، معابر، طراحی فضا های خارجی و المانهای موجود در آن مانند آبنما، آلاچیق، تاب یا ننوی آویخته، میز غذاخوری، معبرها، شناسایی مسیر رسیدن به خانه، مکان یابی مناظر و دیدهای مناسب و زیبا، تعیین مسیر وزش باد همگی از مواردی می باشد که می بایست در ترسیم نقشه و طراحی ویلا مورد توجه قرار گیرد.
طراحی ویلا به سبک مدرن(ویلای مدرن) طراحی و ساخت ویلای مدرن LSF
سبک مدرن و طراحی بر اساس معماری مدرن همواره متشکل از فرایندی است که باید طراح بر اساس آن روند ، طراحی را پیش ببرد.
این فرایند در همه جا شناخته شده و یکپارچه است که با انجام آن ، بهترین طرح برای اجرا آماده می شود و تشکیل شده از 3 قسمت در بخش های تئوری و عملی از مرحله پیش طرح تا اجرای ساختمان که در پیش گرفته می شود این بخش ها عبارتند از:
⦁ مطالعات پروژه ویلا
⦁ طراحی ویلا
⦁ اجرای ویلا
1 – مطالعات :
مرحله مطالعات که تشکیل یافته از چند قسمت است و یکی از ارکان اصلی پروژه می باشد.
این قسمتها عبارتند از :
مشخص نمودن سبک طراحی ویلا ، برنامه فیزیکی پروژه ، مطالعات اقلیمی و هواشناسی، ارائه لکه گذاری اولیه و ابعاد و اندازه های مربوط به کلیه ی فضاها.
سبک طراحی به پیشنهاد طراح ، خواسته ها و سلیقه ی کارفرما مشخص می شود و باید پیشینه ی تاریخی آن سبک مد نظر قرار گیرد .
شایان ذکر است که در اینجا سبک معماری مدرن و طراحی ویلا مدرن مورد بررسی قرار می گیرد و در خصوص آن توضیحات لازم ارائه خواهد شد.
2- طراحی ویلا :
ارائه ی نقشه های مربوطه که تشکیل یافته از نقشه های معماری ، سازه ، برق و مکانیک اولین گام برای شروع پروژه را معمار بر می دارد .
دیدگاه خاص معمار برای طراحی یک ویلای مدرن، کمک زیادی به پرورش ایده طرح می کند .
طراح می بایست تمامی زوایای مربوطه را در اتود اولیه و ترسیمات طرح در نظر داشته باشد، این کار به ما کمک می کند که ایده ال ترین طرح را به کارفرما ارائه کنیم.
هر کدام از نقشه های ذکر شده در قسمت طراحی توسط کارشناسان و متخصصان مربوط به خود طراحی و ارائه می گردد و به این صورت که بعد از آماده شدن نقشه ی معماری و تائید آن توسط مراجع قانونی (شهرداری ها) نقشه ها جهت طراحی سازه و محاسبات سازه ای تحویل مهندسین سازه شده و همچنین بعد از محاسبات و مشخص شدن موارد سازه ای از قبیل نوع سازه ( بتنی یا فولادی)، ضخامت سقف ها و ستون ها نقشه ها جهت طراحی و محاسبه ی تاسیسات الکتریک و مکانیک تحویل مهندسین الکتریکال و مکانیکال می گردد.
لازم به ذکر است که در طول مراحل محاسبات و آماده سازی نقشه ها جهت هماهنگی بیشتر و حل مشکلات احتمالی پیش رو در حین اجرا، جلساتی بین مهندسین معماری ، سازه ، تاسیسات الکتریک و مکانیک برگذار خواهد شد.
3 – اجرای پروژه ویلایی :
عملیات اجرایی ساختمان بعد از تهیه ی نقشه ها و تائید آنها توسط شهرداری و همچنین پس از مشخص نمودن سرپرست کارگاه و مهندسین نظارت ، اجرا ، مشاور و انتخاب پیمانکاران با تجهیز کارگاه شروع می شود .
اصول طراحی ویلای مدرن طراحی و ساخت ویلای مدرن LSF
روندی که در طراحی ویلای مدرن باید پیش رو قرار گیرد ابتدا طراحی فرم کلی ساختمان یا همان طراحی حجم می باشد .
در طراحی ویلای مدرن فرم ها عموما مکعبی و ترکیبی از پیوستن احجام در یکدیگر است.
طراح با استفاده از سطوح قائم و افقی و همچنین پر و خالی کردن آنها به فرم مورد نظر خود می رسد ، این فرمها به دلیل داشتن زوایای 90 درجه بیشترین فضا را در چیدمان به طراح می دهد.
فرم کلی ساختمان نسبت به برنامه فیزیکی و دیاگرام های افقی و عمودی تحت تاثیر قرار می گیرد ، بطور مثال اگر در برنامه فیزیکی ، طراحی ویلا مدرن دوبلکس در دستور کار باشد ، فرم های کلی و خط شکست آسمان متفاوت می باشد و حجم ساختمان پویاتر و جذاب تر می شود.
بعد از شکل گیری حجم کلی ویلا مدرن بخش های دیگر طراحی شروع می شود که هرکدام دارای محوریت خاص خود هستند.
مانند : طراحی پلان ویلا (حل پلان)، چیدمان داخلی فضا، طراحی نما ، طراحی فضای محوطه ویلا، مبلمان فضای خارجی و در پایان نورپردازی داخلی و خارجی.
انعطاف پذیری در طراحی طراحی و ساخت ویلای مدرن LSF
طرح معماری برای این سیستم دارای محدودیتی نمی باشد و قابلیت طراحی سازه برای معماری خاص با بازشوهای مختلف وجود دارد
– امکان استفاده در کنار سایر سیستم ها
– امکان عبور سیستم های تاسیساتی از داخل پانل ها
– مقاوم در برابر زلزله وسختی بالا ( بار های جانبی توسط تعداد زیادی از دیوارها تحمل می شود )
– دقت بسیار بالا در زمان تولید قطعات اسکلت و حذف خطاهای نیروی انسانی در زمان اجرا
– امکان اجرای پروژه در کلیه فصول و در شرایط جوی مختلف
– افزایش ایمنی و انضباط در کارگاه
– مقاومت بالا در مقابل زنگ زدگی و خوردگی (شرایط محیطی شمال و جنوب کشور ،عمرمفید بیشتر)
– کیفیت بالا و یکنواختی محصول نهایی (کارخانه و تکنسین فنی )
– برخورداری از استانداردهای جهانی مصرف انرژی
– حمل و نقل آسان (حتی برای نقاط صعب العبور )
– امکان تولید انبوه
– تطابق فرهنگی محیط داخل و نما با ساختمانهای سنتی (امکان اجرای رنگ ، کاغذ دیواری و…ودر سطوح خارجی انواع نماها )
– عملکرد صوتی خوب و برخوردار از استانداردها و ضوابط ضد آتش
طراحی و ساخت تخصصی و حرفه ای باغ ویلا در سبکهای مدرن و کلاسیک با استفاده از زبده ترین مهندسین طراح و آرشیتکت شامل مراحل :
مشاوره :
این شرکت با کادری مجرب آماده ارائه خدمات مشاوره ای در امر ساخت و ساز ساختمان وطراحی و ساخت ویلا بوده و با ارائه الگوهای مختلف در طراحی سازه معماری با کمترین زمان اجرا شما را در انتخاب تصمیم صحیح یاری می نماید.
طراحی :
الگوی معماری منظر بر اساس اقلیم و فرهنگ منطقه و نیاز کارفرما انجام شده و بر همین اساس طراحی سازه با در نظر گرفتن سیستم سازه ای مناسب، سبک، مقاوم و اقتصادی انجام می پذیرد.
ارائه دفترچه و مشخصات فنی ساختمان :
این دفترچه شامل تمامی محاسبات انجام گرفته و شیوه طراحی سازه باغ و ویلا مطابق با مقررات ملی ساختمان بوده که در اختیار کارفرما قرار می گیرد.
اجرای ویلا :
با استفاده از تیم اجرایی متخصص و آموزش دیده شرکت پیام دشت پارس و با استفاده از تجهیزات اجرایی و در کوتاهترین زمان ممکن و در نظر گرفتن ایمنی در ساخت پروژه از ابتدا تا انتهای پروژه با افتخار همراه شما هستیم.
در بین پروژه هایی که بدست معماران میرسد بیشترین خلاقیت آنها در طراحی ویلا ها استفاده میشود چرا که هنگام طراحی ویلا, پلان ویلا بر خلاف ساختمان های شهری طراح آزاد تر است و بیشتر میتواند از ذوق و خلاقیت خود استفاده کند.
در نتیجه طراحی هایی که در زمینه ویلا توسط طراحان ساختمانی انجام میشود از تنوع هنری بیشتری برخوردار است.
ویلای پیش ساخته LSF و CFS ( سازه قالب فولادی سبک )
[aparat id=’HgGoF’ width=’600′ height=’580′ style=’margin: 15px; padding: 7px’]
این سیستم يكي از شيوه هاي مدرن اجرای سازه مي باشد كه استفاده از آن از سال 1950 در برخی از کشورها از جمله کانادا آغاز گردید، ولی استفاده گسترده از آن از سال 1990 مورد توجه قرار گرفت.
کارخانه های این سیستم در ایران برای اولین بار در سال 1385 راه اندازی شد.
(تاییدیه فنی از مرکز تحقیقات دارد و بعنوان فناوری نوین رسما معرفی شده است )
اصلی ترین عامل در این سیستم مقاطع فولادی جدار نازک است.
این مقاطع ،مقاطع فلزی سرد نورد شده است که با استفاده از ورقهای فولادی گالوانیزه نازک ، شکل دهی می شوند.
مزایای مقاطع ال اس اف :
اغلب مصالح مورد استفاده در این سیستم و کل مصالح پرتی قابل بازیافت هستند.
مقاوم در مقابل خوردگی ، کج شد گی و ایجاد ترک .
می توانند با طولهای دقیق مورد نیاز سفارش داده شوند .
مصالح مورد نیاز برای ساخت این سیستم حداقل 60% سبک تر از مصالح مرسوم هستند .
جهت گیری این سازه به سمت تکنیک پانل های پیش ساخته است که دیوارهای ساختمان در محل کارخانه و تحت شرایط کنترل شده مونتاژشده و سپس به محل سایت جهت نصب منتقل می گردند.
در زمان شکل دهی و ساخت ، یک سری سوراخهای استاندارد در جان این مقاطع ایجاد می نمایند که عبور دادن سیم ها و لوله ها از داخل این سوراخها باعث ایجاد تسهیل در نصب سیستم های تاسیساتی در داخل دیوار می گردد.
وزن این سیستم سازه ای در مقایسه با سیستم سنتی حدود 30% آن می باشد.
با توجه به وزن کم این سیستم ، فونداسیون مورد نیاز بصورت شناژ فقط در زیر دیوارهای باربر با حداقل ابعاد مورد استفاده در فونداسیونها میباشد و در زیر دیوارهای داخلی از یک دال بتنی به ضخامت حدود 10 سانتیمتر استفاده می شود .
مزایای سیستم سازه های فولادی سبک LSF
– کاهش مصرف فولاد با توجه به استفاده ازمقاطع ساخته شده با ورق های با ضخامت کم و همچنین کاهش بارهای مرده ساختمان وزن اسکلت سازه حدود 30 الی 40 درصد کاهش می یابد.
– امکان افزودن طبقات به ساختمان موجود با توجه به وزن نسبتا پایین تر این سیستم با در نظر گرفتن تمهیداتی امکان افزایش طبقات ساختمان فراهم می گردد .
– سهولت در مونتاژ و تفکیک اجزا .
-اتصالات اعضا در این سیستم در کارگاه بصورت پیچ و پرچ بوده و به سادگی امکان مونتاژ و تفکیک حاصل می گردد.
– سرعت بالای اجرا .
بدلیل ساخت و آماده سازی پانل ها در کارخانه ، عملیات نصب در کارگاه از سرعت قابل قبولی برخوردار است.( یک ویلا بصورت کلید در دست 2 تا 3 ماه )
دوست محیط زیست
در سازه های چوبی برای احداث یک ساختمان نیاز به قطع تعداد زیادی درخت می باشد.
همچنین برخی از مصالح ساختمانی قابل بازیافت نمی باشد .
ولی در این سیستم اسکلت فولادی کاملا قابل بازیافت بوده و همچنین برای تولید سازه می توان از فولاد بازیافت شده استفاده نمود.
( سالانه حدود 435 میلیون تن فولاد در جهان بازیافت می شود که معادل 150 برج ایفل در روز می باشد.)
انعطاف پذیری در طراحی
طرح معماری برای این سیستم دارای محدودیتی نمی باشد و قابلیت طراحی سازه برای معماری خاص با بازشوهای مختلف وجود دارد .
– امکان استفاده در کنار سایر سیستم ها .
– امکان عبور سیستم های تاسیساتی از داخل پانل ها .
– مقاوم در برابر زلزله وسختی بالا ( بار های جانبی توسط تعداد زیادی از دیوارها تحمل می شود ) .
– دقت بسیار بالا در زمان تولید قطعات اسکلت و حذف خطاهای نیروی انسانی در زمان اجرا .
– امکان اجرای پروژه در کلیه فصول و در شرایط جوی مختلف .
– افزایش ایمنی و انضباط در کارگاه .
– مقاومت بالا در مقابل زنگ زدگی و خوردگی (شرایط محیطی شمال و جنوب کشور ،عمرمفید بیشتر) .
– کیفیت بالا و یکنواختی محصول نهایی (کارخانه و تکنسین فنی ) .
– برخورداری از استانداردهای جهانی مصرف انرژی .
– حمل و نقل آسان (حتی برای نقاط صعب العبور ) .
– امکان تولید انبوه .
– تطابق فرهنگی محیط داخل و نما با ساختمانهای سنتی (امکان اجرای رنگ ، کاغذ دیواری و…ودر سطوح خارجی انواع نماها ) .
– عملکرد صوتی خوب و برخوردار از استانداردها و ضوابط ضد آتش .
ساخت ویلای شیک و مدرن خود را به ما بسپارید
مرکز ال اس اف ایران
پیام دشت پارس مجری تخصصی سازه های فولادی سبک ال اس اف LSF با هدف ارتقاء صنعت ساختمان در زمینه طراحی، تولید و اجرای سیستم قاب سبک فولادی (Lightweight Steel Framing) با بهره گیری ازتجربه و تخصص در سال ۱۳۸۵شروع به فعالیت نموده و با توجه به افزایش روز افزون تقاضای ساخت ساختمان به روش LSF با مزایای فراوان اعم از مقاومت در مقابل زلزله ، کاهش زمان ساخت ، جابه جایی آسان ، دقت بالا در اجرا و قابلیت بازیافت تا ۹۵درصد و….. تمامی تلاش خود را معطوف به بهره گیری از این تکنولوژی نوین ساختمانی نموده است و در حال حاضر به عنوان یکی از برترین شرکتهای سازنده ساختمان به روش صنعتی (قاب فولادی سبک) ارائه خدمات می نماید.
طراحی و ساخت ویلای مدرن LSF
با ما به رویاهایتان نزدیکتر شوید
تماس با ما :
1-ایمیل شرکت : info@lsf.ir
2-شماره های تلفن ثابت : 22448448-021
تلفن بخش فروش :09023737277
مرکز تماس : 1753
3-آدرس دفتر : تهران – پاسداران – خیابان گل نبی – پلاک 40