استاد رانر
استاد رانر چیست؟ چه کاربردی دارد؟ اگر شما هم نمی دانید که استاد رانر چیست و هزاران سوال در این زمینه دارید با ما همراه باشید تا به تمام سوالات شما پاسخ دهیم.
مواردی که در اینجا به شما می گوییم:
- استاد رانر چیست؟
- مزیت استفاده از پروفیل استاد و رانر
- قیمت استاد رانر
- از کجا استاد رانر بخریم؟
استاد رانر چیست؟
استاد
استاد، پروفیل های C شکلی هستند که به صورت عمودی در ساختمان هایی با قاب فلزی و فولادی قرار می گیرند و برای اجزای غیر باربر کاربرد دارد و در اسکلت سازی دیوارهای خشک از ان استفاده می شود.
استاد به عنوان یک پروفیل C شکل از جنس گالوانیزه ساخته شده است و شکل دهی این پروفیل به صورت سرد نورد است و ضخامت آن از 0.6 میلی متر الی 2.5 میلی متر می باشد.
سازه های استاد در ساختمان و فضای اسکلت ساختمان در فاصله 30، 40 و 60 از هم قرار می گیرند، این پروفیل های C، شکل در واقع وظیفه ی زیرسازی و چهارچوب برای نصب بورد و پانل اصلی را انجام می دهند و در اندازه های مختلف 150،200، 250، 230، 75، 90 و 300 تولید می شوند.
استاد را با معیار کف کار یا به عبارتی جان کار اندازه می گیرند.
رانر
رانر، پروفیل های U شکلی هستند که به صورت افقی در سازه های خشک و فلزی ساختمان قرار می گیرند.
رانر تنها در کف یا سقف با استفاده از پیچ، میخ و سایر عوامل متصل کننده نصب می شود. این پروفیل ها در اندازه های مختلف با توجه به ابعاد استاد تولید می شود و نقش راهنما و هادی برای سازه عمودی یا استاد رادارد.
پروفیل رانر با توجه به استانداردهای DIN و NF تولید می شود.
ال اس اف در حقیقت سازه های پیش ساخته ای هستند که به صورت سازه خشک در محیط کارخانه تولید می شود و در محل پروژه نصب می شود.
ساختمان هایی که سازه های فلزی یا بتنی دارند از صفحات سیمانی الیافدار (فایبرسمنت برد) برای ساخت و ساز خشک سیمانی استفاده می کنند. در ساختمان هایی با سازه ال اس اف، نیز بهترین گزینه برای پوشش ساختمان محسوب می شود.
نوع عملکرد این سازه در کاهش نیروی زلزله به این صورت است که ابتدا رانر ها در دو تراز کف و سقف نصب شده و سپس استادها با فواصل مناسب بر روی رانر قرار می گیرند.
در مرحله بعد فایبرسمنت برد به استاد و رانر متصل می شود و در نتیجه مقاومت ساختمان در هنگام زلزله افزایش می یابد. استاد رانر با استفاده از دستگاه رول فرمینگ به وجود می آیند.
تفاوت استاد و رانر
استاد و رانر دو سازه هستند که تفاو هایی با هم دارند ولی از نظر کارایی به گونه ای مکمل یکدیگر هستند و درنهایت باعث افزایش مقاومت ساختمان در مقابل نیروی زلزله می شود تا اسیب کمتری به ساختمان وارد شود.
- سازه استاد یک مقطع C شکل است اما رانر به صورت مقطع U شکل (ناودانی شکل) ساخته می شود.
- رانر به صورت افقی و استاد به صورت عمودی در اسکلت ساختمان قرار می گیردو در واقع رانر ها تثبیت کننده استاد هستند.
- پروفیل استاد در دیوارهای خشک به شکل عمودی استفاده می شود. سازه استاد به علت اینکه، زیرسازه اصلی نصب پانل ها می باشد با توجه به نوع فضا در فواصل ۳۰، ۴۰ و ۶۰ سانتیمتری نصب می شود.
- پروفیل رانر در ابعاد گوناگون با اندازه ۵۰، ۷۰، ۷۵ و ۱۰۰ میلیمتری تولید می شود.
- در زیر سازه های دیوارهای کناف رانرها به صورت افقی در قسمت بالا و پایین استادها قرار می گیرند و در واقع نقش ریل های استاد را دارند.
- استاد یک سازه باربر بوده و نقش اصلی در تحمل بار وارده بر سازه را دارد، در حالی که رانر یک سازه غیر باربر می باشد.
- رانر در قاب فولادی سازه به صورت افقی قرار گرفته و در کف و سقف، با هدف هادی شدن سازه استاد مورد استفاده قرار می گیرد.
- در دیوارهای کناف، سازه رانر به عنوان سازه هادی استاد استفاده می شود.
- سازه رانر در دیوارهای کناف که در اطراف نعل درگاه ها یا بازشوها است استفاده می شود.
- سازه رانر برای فرم دهی در سقف های کاذب نیز به کار می رود.
مزیت استفاده از پروفیل استاد رانر
با توجه به بحث گرمایش زمین و افزایش احتمال زلزله، مهندسین به این فکر افتادند تا به هر صورت ممکن وزن سازه های ساختمانی را کاهش و مقاومت آن را افزایش دهند تا در صورت وقوع زلزله کمترین میزان خرابی و خسارت جانی و مالی پیش آید.
نتیجه این تلاش و پیشرفت علم باعث به وجود آمدن سازه ال اس اف در صنعت ساختمان شد، یک سازه به نسبت سبک تر و مقاوم تر.
در سازه های ال اس اف به طور کامل از پروفیل استاد رانر استفاده می شود، در سازه های بتنی یا فلزی برای پوشش دیوار طبقات استفاده می شود که باعث افزایش سرعت کار و کاهش وزن سازه نیز می شود
مزیت های استاد رانر را می توان اینگونه بیان کرد:
- به نسبت وزن کمی دارد ولی در مقابل زلزله بیار مقاوم است
- خرابی و خسارت ناشی از زلزله را بسیار کاهش می دهد
- زمان انجام پروژه را کاهش و روند کار را تسریع می کند.
سازه ال اس اف مزیت های بسیاری دارد که به تفصیل در سازه ال اس اف چیست توضیح داده شده است.
قیمت استاد رانر
با توجه به عدم ثبات در بازار مواد اولیه یا به عبارتی ورق گالوانیزه قیمت استاد رانر متغیر است، در واقع قیمت استاد رانر با توجه به قیمت ورق و با توجه به ابعاد استاد رانر (استاد و رانر در ابعاد مختلفی تولید می شود) متغیر است.
پیام دشت پارس ارائه دهنده استاد رانر
استاد رانر مورد نیازتان را از ما در پیام دشت پارس تهیه کنید.
ما ادعا داریم که تولید کننده بهترین کیفیت در استاد رانر هستیم و به دلیل اینکه خود تولید کننده هستیم مطمئنا با توجه به بالاترین کیفیت مناسب ترین قیمت را بدون واسطه از ما می توانید دریافت کنید.
شرکت پیام دشت پارس عضو انجمن ال اس اف ایران و بازرس رسمی انجمن ال اس اف تولید کننده و مجری سازه ال اس اف و پروفیل C و U در ابعاد مختلف و انواع وال پست با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت با توجه به کیفیت اماده هر گونه مشاوره تخصصی به شما عزیزان هستیم .